Anunturi imobiliare Romania. Posteaza anunturi gratuite pe marketimobiliare.ro. Vanzari si cumparari imobiliare: apartamente, case, terenuri, spatii comerciale. Anunturi direct de la proprietari sau de la agentii imobiliare. Preturi de referinta vizitand anunturile istorice, Peste 10,000 de anunturi.
Prima Pagina Vezi Foto Anunturi de ultima ora Top Vizite Anunturi de top Favorite Cauta
Cont Nou Adaugati Anunt Login
MARKETIMOBILIARE / INCHIRIERI / APARTAMENTE 2 CAMERE
Bucuresti, zona Arcul de Triumf, apartament 2 camere decomandat

Anterior   

Descrierea
Ofer spre inchiriere apartament situat in zona Arcul de Triumf ( b-dul Maresal Averescu ). Apartamentul are suprafata utila de 57 mp, este alcatuit din 2 camere decomandate, bucatarie, camara, baie, debara, vestibul si logie inchisa. Este situat la etajul 3 din 7, in bloc reabilitat. Vederea este in spate, in zona verde. Apartamentul este mobilat si utilat, are frigider, masina de spalat rufe, termopane, parchet, gresie, faianta, aer conditionat in ambele camere, usa metalica la intrare. Mobila este clasica. Nu are loc de parcare alocat. Acces rapid la mijloace de transport in comun.


Detalii generale
Postat de Camelia Olteanu (0.00/# 0) Gradul Camelia Olteanu
Email cameliaolteanu2000@yahoo.com
Nr.Telefon0744520006
JudetBucuresti

Alte detalii
Reclamă id 10832
Vizite reclame  1544
Adaugat 2015.08.25
 

Zoom imagine
Zoom imagine
Zoom imagine
Zoom imagine

Mai multe anunţuri din această categorieMai multe anunţuri de la acest vânzătorContactează vânzătorulSpuneţi-i unui-Prieten Evaluaţi Tipăriţi
    Caută 

Terms of Use - About Us - Advertise - Help
MarketImobiliare 2005
®2005,Toate Drepturile.
CBA WORLD SERVICES LLC CHICAGO