Anunturi imobiliare Romania. Posteaza anunturi gratuite pe marketimobiliare.ro. Vanzari si cumparari imobiliare: apartamente, case, terenuri, spatii comerciale. Anunturi direct de la proprietari sau de la agentii imobiliare. Preturi de referinta vizitand anunturile istorice, Peste 10,000 de anunturi.
Prima Pagina Vezi Foto Anunturi de ultima ora Top Vizite Anunturi de top Favorite Cauta
Cont Nou Adaugati Anunt Login
MARKETIMOBILIARE / VANZARI IMOBILIARE / APARTAMENTE 3 CAMERE
Apartament cu 3 camere intr-o zona ultracentrala a Bucurestiului

Anterior   Următor

Descrierea
Apartament cu 3 camere intr-o zona ultracentrala situat intr-un imobil chiar in fata Salii Palatului cu vedere spre Parcul Cismigiu. Apartamentul poate fi o locuinta cocheta in inima Capitalei sau un birou/sediu de firma aproape de toate conexiunile si institutiile oferite de zona centrala a orasului . Acces rapid la mijloace de transport in comun si spatii de recreere. Vecinatati: Parcul Cismigiu, Sala Palatului, Ateneul Roman, Liceul Gh. Lazar. Bloc reabilitat, stradal, luminos, recent renovat, parchet, gresie, faianta. Magazin non-stop la intrarea in scara cu camere video instalate! Merita vazut!!!


Detalii generale
Postat de Preda Anca (0.00/# 0) Gradul Preda Anca
Email Contactează vânzătorul
Nr.Telefon0732137311
JudetBucuresti

Alte detalii
Reclamă id 10783
Vizite reclame  1592
Adaugat 2015.07.07
 

Zoom imagine
Zoom imagine

Mai multe anunţuri din această categorieMai multe anunţuri de la acest vânzătorContactează vânzătorulSpuneţi-i unui-Prieten Evaluaţi Tipăriţi
    Caută 

Terms of Use - About Us - Advertise - Help
MarketImobiliare 2005
®2005,Toate Drepturile.
CBA WORLD SERVICES LLC CHICAGO