Anunturi imobiliare Romania. Posteaza anunturi gratuite pe marketimobiliare.ro. Vanzari si cumparari imobiliare: apartamente, case, terenuri, spatii comerciale. Anunturi direct de la proprietari sau de la agentii imobiliare. Preturi de referinta vizitand anunturile istorice, Peste 10,000 de anunturi.
Prima Pagina Vezi Foto Anunturi de ultima ora Top Vizite Anunturi de top Favorite Cauta
Cont Nou Adaugati Anunt Login
MARKETIMOBILIARE / VANZARI IMOBILIARE / APARTAMENTE 2 CAMERE
apartament 2 camere ultracentral bucuresti

Anterior   Următor

Descrierea
In imediata vecinatate a parcului Cismigiu va propun spre achizitie, un apartament cu 2 camere, in zona Pietei Kogalniceanu, ideal atat pentru locuit cat si ca investitie. Datorita locatiei, accesul in orice colt al Bucurestiului se poate face rapid, cu ajutorul numeroaselor mijloace de transport in comun aflate la doi pasi. Astfel, nu vei pierde mult timp in trafic si esti foarte aproape de multe puncte de interes: facultati, teatre, cinematografe, cafenele si parcuri. Intr-o zona ultracentrala apartamentul se afla la etajul 3 al unui bloc construit in anul 1965 nu prezinta risc seismic, nu are nici un istoric in legea 112,in imediata vecinatate a Parcului Cismigiu, Facultatii de Drept sau a Facultatii de Stomatologie.Va rog sa sunati dupa ORA 15:00.Merita vazut.Parchet,Gresie si Faianta,Pereti Finisati,Aer Conditionat,Centrala Proprie,Internet,Telefon Fix,Cablu Tv,Termopan,Usa Metalica.


Detalii generale
Postat de Dinu Antonio (0.00/# 0) Gradul Dinu Antonio
Email antoniodinu21@yahoo.ro
Nr.Telefon0756579671
Judetbucuresti

Alte detalii
Reclamă id 10763
Vizite reclame  1359
Adaugat 2015.06.24
 

Mai multe anunţuri din această categorieMai multe anunţuri de la acest vânzătorContactează vânzătorulSpuneţi-i unui-Prieten Evaluaţi Tipăriţi
    Caută 

Terms of Use - About Us - Advertise - Help
MarketImobiliare 2005
®2005,Toate Drepturile.
CBA WORLD SERVICES LLC CHICAGO